Returnarea produselor

Returnarea produselor se face conform legii comertului electronic nr. 365/2002 in termen de maxim 14 zile din momentul achizitionarii. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Costurile de transport a retururilor sunt achitate intotdeauna de catre client conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1).
Trebuie sa contactati orice firma de curierat rapid si ne trimiteti inapoi produsele. Nu acceptam colete cu plata ramburs si NU primim retururi prin Posta Romana.

Precizam ca toate produsele comercializare de firma noastra pe situl www.aparatsarmale.ro sunt NOI, iar profilul firmei nu este acela de inchiriere.

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora.

Toate produsele comercializate de site-ul nostru beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.

Pentru detalii va rugam sa contactati un reprezentant de vanzari la telefon (0756.593.242).

Singura conditie este ca produsele sa fie returnate in ambalajul original (pentru a putea asigura revanzarea produsului) si insotite de toate documentele si accesoriile expediate. Ambalajul nu trebuie sa fi fost deteriorat ulterior primirii sale.

Pentru mai multe detalii referitor la returnare puteti contacta telefonic (0756.593.242) firma noastra sau ne trimiti un e-mail la adresa: aparatsarmale @ gmail.com

Returnarea produselor

returnarea-produselor

De asemenea puteti complecta si formularul de reclamatii/returnare aflat mai jos:

Formular de retur